Kushtrimi
  Si me formatizu Kompjuterin
 

 

Nëse doni te mesoni se si të Formatizoni Kompjuterin ju mund ta merrni këtë program.
Dowenload:
 
Së pari shkarkone setupin dhe hape.Pasi ta hapni ju duhet ta zgjidhni një vend kudo ne kompjuterin tujë.
Pasi ta zgjidhni kliko Install dhe ne fund Close.
 
Në vijim do të shihni se si duhet të veprohet:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Powered By Kushtrimi
 
  Today, there have been 3 visitors (18 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free