Kushtrimi
  Karrika me Cd-ja
 

Përderisa në shumë vende të botës ende nuk është vendosur se çfarë të bëhet me CD-të pirate, të dëmtuara ose të panevojshme, dizajneri spanjoll, Belen Hermos, ndoshta ka zgjidhjen më të duhur.
Në panairin e mobileve në Valendia, Hermos ka prezantuar karrigen e punuar nga CD-të, e cila ndoshta nuk duket e rehatshme, mirëpo ideatori i saj e pohon të kundërtën. Ata që janë të shkathtë në mjeshtri dhe kanë shumë CD të panevojshme, ndoshta do të mund të krijonin një karrige të tillë.
 
  Today, there have been 2 visitors (16 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free